GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική ιστορία ενός παράλυτου σκύλου που έτρωγε άμμο για να ζήσει - ΦΩΤΟ

Μια ταξιδιώτης βρήκε σε παραλία της Ταϊλάνδης ένα σκυλί που είχε παραλύσει στα πίσω άκρα του… ήξερε πως δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς ν...


Μια ταξιδιώτης βρήκε σε παραλία της Ταϊλάνδης ένα σκυλί που είχε παραλύσει στα πίσω άκρα του… ήξερε πως δεν θα μπορούσε να φύγει χωρίς να βοηθήσει το κουτάβι.

Ήταν υποσιτισμένο, γεμάτο με τσιμπούρια και έτρωγε άμμο για να μείνει ζωντανό.

Αφού όλα τα τοπικά καταφύγια αρνήθηκαν να αναλάβουν τον σκύλο, η Penman συνειδητοποίησε ότι η μοίρα του Λέων ήταν στα χέρια της. Δημιούργησε λοιπόν έναν online λογαριασμό και μια σελίδα στο facebook με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τις ακτίνες και τα υπόλοιπα ιατρικά έξοδα. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι τα πίσω πόδια του ήταν σπασμένα… Ο Λέων ήταν παράλυτος και δεν θα περπατούσε ποτέ ξανά!

Αισιόδοξος και φιλικός παρά την δύσκολη θέση του, ο Λέων μετά από τρεις μήνες κτηνιατρική φροντίδα πέταξε στον Καναδά για το νέο σπίτι του με την Penman.

Χάρη στη γενναιοδωρία της, ο Λέων έλαβε μια αναπηρική καρέκλα έτσι δεν θα χρειάζεται πλέον να σύρεται με τα πίσω πόδια του.

«Τώρα, με την αναπηρική καρέκλα είναι σε θέση να πάει σε δύο βόλτες την ημέρα, καθώς και στο πάρκο», δήλωσε η Penman και πρόσθεσε: «Προσπάθησε να κυνηγήσει ένα σκίουρο για πρώτη φορά η άλλη ημέρα. Αυτή είναι η νέα αρχή του Λέοντα στον Καναδά. Η υγεία του έχει βελτιωθεί σημαντικά και το βάρος του αυξήθηκε κατά 2.5 κιλά. Είμαι σίγουρη ότι τώρα πια απολαμβάνει να έχει ανθρώπους να τον φροντίζουν. Όταν τον βρήκα στην παραλία το μόνο που πραγματικά ήθελε, ήταν η προσοχή από τους ανθρώπους που όμως όλοι τον αγνοούσαν λόγω της άσχημης κατάστασης που βρισκόταν. Δεν νομίζω ότι θα έχει αυτό το πρόβλημα πια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση