GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μνήμες σκανδάλων! Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ αγκαλιά με τον καραμανλικό (θυμάστε;) Τέλη Παυλίδη!

Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας των Ασκληπιείων, τη δημιουργία νέων πολιτιστικών διαδρομών, τη διασύνδεση των Ασκληπιείων με τη διεθν...

Με στόχο την ανάδειξη της σημασίας των Ασκληπιείων, τη δημιουργία νέων πολιτιστικών διαδρομών, τη διασύνδεση των Ασκληπιείων με τη διεθνή ιατρική κοινότητα, καθώς και την ενίσχυση της κινητικότητας του μαθητικού, φοιτητικού και επιστημονικού δυναμικού, στο πλαίσιο εκπαιδευτικών ανταλλαγών, «γεννήθηκε» το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών το «Διεθνές Δίκτυο Αρχαίων Ασκληπιείων». Το ιδρυτικό κείμενο για τη σύσταση του «Διεθνούς Δικτύου Αρχαίων Ασκληπιείων» υπογράφτηκε, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, από τους δήμους Επιδαύρου, Τρικάλων και Κω.

 Συγκεκριμένα, η υπογραφή του κειμένου ίδρυσής του έγινε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στο Υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, Επιδαύρου κ. Κώστα Γκάτζιου και του δημοτικού συμβούλου Κω Αριστοτέλη Παυλίδη, ως εκπροσώπου του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση. 

Ποιος είναι πάντως ο Αριστοτέλης (ή χαϊδευτικά, Τέλης) Παυλίδης με τον οποίο επίσης φωτογραφήθηκε ο κ. Αμανατίδης; Είναι ο πρώην υπουργός Αιγαίου της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο 2004-2007 που κατηγορήθηκε για σκάνδαλο δωροδοκίας με τις άγονες γραμμές στα Δωδεκάνησα. Όμως η πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για το αδίκημα της δωροδοκίας  απορρίφθηκε από την τότε πλειοψηφία της ΝΔ στη Βουλή, το 2009, καθώς από την ψήφο του κ. Παυλίδη -που από το βήμα της Βουλής κουνούσε επιδεικτικά και το ...δάκτυλο προς την τότε συμπολίτευση- κρινόταν οριακά η κυβερνητική πλειοψηφία των 151 εδρών!

«Η σύμπραξη τριών ιστορικών πόλεων, πανεπιστημίων, των προϊσταμένων των εφορειών αρχαιοτήτων και του Διαζώματος, είναι πάρα πολύ σημαντική, η οποία εγγυάται και την επιτυχία του εγχειρήματος, δηλαδή των ανάδειξη της αρχαίας μας κληρονομιάς ως κοιτίδας του δυτικού κόσμου», δήλωσε σήμερα στον χαιρετισμό του ο κ. Αμανατίδης.
Ο Παρασκηνιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση