GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδη στο Χρηματιστήριο, πήρε τα πάνω του ο τζίρος

Με σημαντική άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ενώ αυξημένος ήταν και ο τζίρος, μετά τις π...


Με σημαντική άνοδο έκλεισαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ενώ αυξημένος ήταν και ο τζίρος, μετά τις πληροφορίες στον διεθνή Τύπο ότι το ΔΝΤ βρίσκεται κοντά στη συμμετοχή του στο ελληνικό πρόγραμμα.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 644,77 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,36%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 50,790 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 69.247.506 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,13%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 3,52%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (+4,18%), των Πρώτων Υλών (+3,62%), των Κατασκευών (+2,61%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (+2,20%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-1,53%) και του Εμπορίου (-1,15%).

Ανοδικά κινήθηκαν 62 μετοχές, 33 πτωτικά και 36 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση