GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρόμα τον πρώτο λόγο στο ντέρμπι... μίσους

Λάτσιο εναντίον Ρόμα απόψε στο «Ολίμπικο» σε ένα ντέρμπι αυτή τη φορά για το Κύπελλο με τις δύο ομάδες να στοχεύουν φυσικά στον τελικό ...


Λάτσιο εναντίον Ρόμα απόψε στο «Ολίμπικο» σε ένα ντέρμπι αυτή τη φορά για το Κύπελλο με τις δύο ομάδες να στοχεύουν φυσικά στον τελικό της διοργάνωσης. Ένα ντέρμπι μίσους ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινή έδρα, τεράστια έχθρα που όμως έχει φαβορί και αυτή είναι η Ρόμα.
Βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αν και πολλές φορές στα ντέρμπι παίζει περισσότερο ρόλο το πάθος.
Αγωνιστικά, για τους τυπικά γηπεδούχους θα απουσιάσουν, ο τιμωρημένος Λούλιτς, όπως επίσης και οι ακραίοι οπισθοφύλακες Πάτρικ και Ράντου, ενώ αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει στη βασική 11άδα ο μέσος και αρχηγός των «λατσιάλι» Μπίγλια που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας στο ματς πρωταθλήματος με την Ουντινέζε.
Οσον αφορά τη Ρόμα, δεδομένη η απουσία του Φλορέντσι, καθώς υπέστη εκ νέου ρήξη χιαστών στο ήδη τραυματισμένο του πόδι και όπως είναι λογικό θα επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς μετά το καλοκαίρι.
Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό επιπρόσθετο πρόβλημα απουσίας για τον Ιταλό προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καταστρώσει τα πλάνα του έχοντας όλο του το οπλοστάσιο διαθέσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση