GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο επεισόδιο στο στιγμιαίο λάθος του Πασχάλη - Έξαλλη η Αλίκη με τη διατροφή

Τον Δεκέμβριο του 2014 είχε γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ως προς την πατρότητα του 13χ...


Τον Δεκέμβριο του 2014 είχε γραφτεί το τελευταίο επεισόδιο στην πολύχρονη κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ως προς την πατρότητα του 13χρονου σήμερα αγοριού, με το Τριμελές Εφετείο Αθηνών να «δείχνει» οριστικά ως πατέρα του τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ωστόσο, από την απόφαση αυτή απορρέουν υποχρεώσεις για τον Πασχάλη Αρβανιτίδη, τις οποίες -σύμφωνα με τη μητέρα του παιδιού- δεν εκπληρώνει.

Ετσι, σύμφωνα με την Espresso, το πρωί της Τετάρτης οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων έπειτα από αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Ουρανία Τουτουντζή σχετικά με τη διατροφή.

Η ίδια ήταν παρούσα στο δικαστήριο, ενώ από την πλευρά του Πασχάλη εμφανίστηκε η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία κατέθεσε και ως μάρτυρας στην υπόθεση.

«Δεν υπάρχουν χρήματα. Σε καφέ μπαρ τραγουδάει ο Πασχάλης. Μια εμφάνιση έκανε το προηγούμενο χρονικό διάστημα σε μεγάλο κέντρο, αλλά η δουλειά απέτυχε. Ηταν στην Αθηναΐδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από αυτή τη δουλειά.

Περισσότερα από 200 ευρώ τον μήνα δεν μπορούμε να καταβάλουμε για διατροφή» είπε φανερά εκνευρισμένη στο δικαστήριο η Αλίκη Αρβανιτίδη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων υπήρξε αρκετή ένταση στη δικαστική αίθουσα, με την πρόεδρο να κάνει αρκετές φορές παρατήρηση προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να αποκατασταθεί η ηρεμία.

Η 52χρονη κοινωνιολόγος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη καθώς ο τραγουδιστής δεν ήταν -σύμφωνα με την ίδια- συνεπής στην υποχρέωση καταβολής διατροφής του παιδιού του. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ότι εκείνος δεν είναι σε θέση να καταβάλει το συμφωνημένο ποσόν και ζητά να μειωθεί προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί. Τον λόγο πλέον έχει το δικαστήριο, που μέσα στο επόμενο δίμηνο θα εκδώσει την απόφασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση