GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουμουτσάκος: Είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο μπορεί να συναντήσουμε την Γιόχανσον – ΒΙΝΤΕΟ

«Εμείς είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο. Μπορεί και να συναντήσουμε την Σκάρλετ Γιόχανσον», είπε ο τομεάρχης της ΝΔ, Γιώργο...


«Εμείς είμαστε πιο γοητευτικοί από τον κ. Τσακαλώτο. Μπορεί και να συναντήσουμε την Σκάρλετ Γιόχανσον», είπε ο τομεάρχης της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στη φράση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου.
«Είμαστε πιο γοητευτικοί γιατί, αν θέλετε, είμαστε και πιο κοσμοπολίτες. Εκείνοι είναι πιο κλειστοί στον εαυτό τους, είναι πιο εθνικολαϊκιστική η αντίληψή τους, επομένως είναι δύσκολο να συναντήσουν, διεθνώς, προσωπικότητες», πρόσθεσε ο κ.Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Τσακαλώτος είχε δηλώσει: «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε», είπε κ. Τσακαλώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση