GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, προσπάθειες προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της ...


Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, προσπάθειες προσβολής της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δήλωση του μετά το τέλος της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης για τον σημερινό εορτασμό της εθνικής παλιγγενεσίας. «Είμαστε έτοιμοι γιατί έτσι προασπίζουμε την ειρήνη», επισήμανε.

«Η εθνική μας άμυνα είναι θωρακισμένη κυρίως από το μεγαλύτερο όπλο που είναι το υψηλό ηθικό και το ανθρώπινο δυναμικό», συνέχισε και ευχαρίστησε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους εθνοφύλακες για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα των αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Καμμένος παρατήρησε ότι το μήνυμα του ελληνικού λαού με την παρουσία του στη σημερινή μεγαλειώδη παρέλαση είναι ένα μήνυμα ενότητας του λαού με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και ένα μήνυμα αμέριστης συμπαράστασης του συνόλου του ελληνικού λαού προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Τιμούμε τους ήρωες του 1821, τιμούμε εκείνους όλους όσοι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδος», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση