GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ προβάρει τον λόγο του πηγαίνοντας στο Κογκρέσο

Την πρώτη του ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου ως πρόεδρος των ΗΠΑ εκφώνησε ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον των παγερών και αδιάφορων Δημοκρατικ...


Την πρώτη του ομιλία ενώπιον του Κογκρέσου ως πρόεδρος των ΗΠΑ εκφώνησε ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον των παγερών και αδιάφορων Δημοκρατικών και των θερμών Ρεπουμπλικάνων βουλευτών. 

Σε αυτήν, ο Τραμπ χαιρέτισε την ανάδυση μιας «νέας εθνικής υπερηφάνειας» στη χώρα του, υποσχόμενος αυστηρότερη επιβολή του νόμου όσον αφορά το ζήτημα της μετανάστευσης, να φέρει πίσω στη χώρα «εκατομμύρια θέσεις εργασίας» και χαρακτηρίζοντας προτεραιότητα την πάταξη της εγκληματικότητας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποσχέθηκε μια «ιστορική» φορολογική μεταρρύθμιση, που θα μειώσει «μαζικά» τους φόρους για τη μεσαία τάξη και θα επιτρέψει στις αμερικανικές εταιρείες να «ανταγωνίζονται τους πάντες».

Επίσης, ο νέος ένοικος του Λευκού Οίκου τόνισε πως ο ρόλος του «δεν είναι να εκπροσωπεί τον κόσμο, αλλά τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής» και τάχθηκε υπέρ μιας θεαματικής αύξησης των στρατιωτικών δαπανών. Ωστόσο, ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως «θέλουμε αρμονία και σταθερότητα, όχι πολέμους και συγκρούσεις». 

Πριν τα πει όλα αυτά, με το γνωστό θεατρικό και πομπώδες ύφος του, ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Τραμπ να προβάρει τον λόγο του καθ' οδόν προς το Κογκρέσο, μέσα στη λιμουζίνα του, στην οποία ήταν και η σύζυγός του Μελάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση