GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδειάζει τον Σώρρα ο υπαρχηγός του

Ως «προσωπική υπόθεση» χαρακτηρίζει τις περιπέτειες του επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, ο υπαρχηγός του, Β...


Ως «προσωπική υπόθεση» χαρακτηρίζει τις περιπέτειες του επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, ο υπαρχηγός του, Βασίλης θεοδωρόπουλος.
Όπως ο ίδιος τόνισε μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης έξω από τα γραφεία της οργάνωσης, «η Ελλήνων Συνέλευσις είναι αυτόνομη και έχει καταστατικό και θα πάει άμεσα σε εκλογή για την ανάδειξη νέου αρχηγού».
Απαντώντας σε ερώτηση για τον Αρτέμη Σώρρα τονίζει ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται, καθώς μετά την απόφαση του δικαστηρίου δεν είχαν καμία επικοινωνία, ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν είχε βάλει χέρι στο ταμείο του κόμματος: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά την απόφαση. Εγώ πάντως δεν συμφωνώ, θα έπρεπε να είχε παραδοθεί. Δεν έχει πάρει τα χρήματα από τα ταμεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση