GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού "κολλάει" η διαπραγμάτευση για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου κα...


Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου και του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους των θεσμών, όπου συζητήθηκαν θέματα ευθύνης του υπουργείου Οικονομικών για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

Κυβερνητικό στέλεχος που μετείχε στη συνάντηση ανέφερε ότι ανοικτό παραμένει το θέμα της διαγραφής των οφειλών προς το δημόσιο και την εφορία, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων.

Το ίδιο στέλεχος σημείωσε ότι οι συνομιλίες είναι σε καλό επίπεδο και σχολίασε λέγοντας πως «δεν υπάρχει ιδεολογική διαφορά, όπως συμβαίνει στα εργασιακά».

Σε ό,τι αφορά στο όριο των 20.000 ευρώ για την ένταξη στο μηχανισμό, το ίδιο στέλεχος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση