GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαριάδης: Η ΔΕΗ πρέπει να διατηρεί τον ισχυρό δημόσιο χαρακτήρα της

«Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η ΔΕΗ πρέπει να διατηρεί τον ισχυρό δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της» τόνισε ο διευθυντής της κοινοβουλε...


«Θεωρούσαμε και θεωρούμε ότι η ΔΕΗ πρέπει να διατηρεί τον ισχυρό δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα της» τόνισε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Το ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό, και θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα το κράτος να παρεμβαίνει καθοριστικά είτε με την μετοχική του σύνθεση είτε με τις ρυθμιστικές αρχές ώστε να μπορεί να κάνει κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική» εξήγησε ο κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στον Νorth 98.

«Άρα με αυτή την έννοια εμείς θέλουμε να υπάρχει ισχυρή παρουσία του δημόσιου τομέα και στη ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ και τις έχουμε δώσει αυτές τις μάχες. Από την άλλη βέβαια πρέπει να προσαρμοστούμε και στις οδηγίες της ΕΕ και να βρούμε μια χρυσή τομή μέσα σε αυτές τις δυο διαδικασίες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαχαριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση