GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνεμος αισιοδοξίας για συμφωνία στο Χρηματιστήριο

Υψηλά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου, με την αγορά να ποντάρει στην επίτευξη συμφων...


Υψηλά κέρδη κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του χρηματιστηρίου, με την αγορά να ποντάρει στην επίτευξη συμφωνίας μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 664,52 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 2,78%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 55,011 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 84.218.562 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 2,94%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,23%.

Από τους επιμέρους δείκτες, πτώση σημείωσε μόνο ο δείκτης των Πρώτων Υλών (-0,70%), ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+6,04%), των Κατασκευών (+3,64%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+3,23%).

Ανοδικά κινήθηκαν 77 μετοχές, 24 πτωτικά και 35 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση