GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ποινή για τον Σώρρα...

Γιάννης Σιάτρας    Και αφού ένα ηλίθιο και ανίκανο κράτος τον άφησε επί χρόνια να αλωνίζει, να πλέκει απίστευτες ιστορίες και να πουλ...

Και αφού ένα ηλίθιο και ανίκανο κράτος τον άφησε επί χρόνια να αλωνίζει, να πλέκει απίστευτες ιστορίες και να πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε απελπισμένους -από την κατάσταση που το ίδιο τους έφερε- αφελείς, σήμερα το ίδιο κράτος προσπαθεί να μπαλώσει το δικό του χάλι και ξεσπά επάνω του με όλη του τη μανία και κακία.
8 χρόνια φυλάκισης για μια μεσαίου μεγέθους κοινή απάτη, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, έφεση δίχως ανασταλτικό αποτέλεσμα και άμεση έκδοση εντάλματος σύλληψης. Την ίδια στιγμή που ο Λιακουνάκος ακουμπάει ένα εκατομμύριο και βγάζει το βραχιολάκι, ο Παπαγεωργόπουλος γυρνάει στα διάφορα κοσμικά σαλέ, δεκάδες βουλευτές πήραν δάνεια δανεικά και αγύριστα και χιλιάδες σαλτιμπάγκοι και μιζαδόροι κλεφταράδες του ελληνικού λαού, που ποτέ δε θα κατηγορηθούν, πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
Απατεώνας μεγάλος ο Σώρρας. Ουδείς το αρνείται. Όμως, εσείς τον ανεχτήκατε και τον φτιάξατε. Εσείς, οι αλήτες της εξουσίας. Ο Σώρρας είναι γραφικός. Εσείς είστε αιμοβόροι και επικίνδυνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση