GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέζαρε τον ΠΑΟΚ από τα εννιά μέτρα ο Άρνολντ!

Την δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League πανηγύρισε το Ρέθυμνο, που σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 73-70...


Την δέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League πανηγύρισε το Ρέθυμνο, που σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε με σκορ 73-70 του ΠΑΟΚ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», με τρίποντη βόμβα του Άρνολντ από τα εννέα μέτρα, 4΄΄ πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Αμερικανός, ήταν με 16 πόντους και ο κορυφαίος των νικητών, που βλέπουν πλέον με την ένατη εντός έδρας νίκη τους σε έντεκα παιχνίδια στην Κρήτη την είσοδο στα πλέι οφ. Πολύ καλός για τον δικέφαλο του βορρά που έχει παράπονα από τη διαιτησία για το καλάθι της ισοφάρισης σε 70-70 (σ.σ. η φάση είναι οριακή για το αν η μπάλα ήταν στην κάθοδο ή όχι), ήταν ο νεοαπκτηθείς, Σόμπεϊ, ο οποίος σταμάτησε στους 14 πόνους.

Ο δικέφαλος του βορρά, έφτασε έτσι σε ρεκόρ 11-10 και η είσοδός του στην πρώτη τετράδα, μπαίνει σε... περιπέτειες.

Το ματς:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε 8-2 στο 3', αλλά γρήγορα οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τους Άρνολντ και Τάλτον για το 25-15 στο τέλος του δεκαλέπτου. Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα συνέχισαν να αυξάνουν την υπέρ τους διαφορά (36-23 στο 14'), αλλά παρά την κόπωση από το ματς με την Τενερίφη για το Champions League, ο δικέφαλος του βορρά ανέτρεψε την κατάσταση. Με τους Πέινερς και Χρυσικόπουλο να δίνουν επιθετικές λύσεις, μείωσε σε 39-37 στην ανάπαυλα και το παιχνίδι άρχιζε ουσιαστικά από την αρχή.

Με δύο τρίποντα του Φιτζπάτρικ, οι Κρητικοί πήραν ξανά προβάδισμα 45-39, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειξε ξανά σφυγμό, αυτή τη φορά με τον Σόμπεϊ εύστοχο στο ντεμπούτό του, για το 58-57 στο 30'. Το μομέντουμ έδειχνε ΠΑΟΚ, αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά διαδρόμους προς το καλάθι για το 66-59 τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε. Δύο τρίποντα από τους Μαργαρίτη-Σόμπεϊ μετέτρεψαν το 66-65, ενώ με δύο βολές του Σόμπεϊ οι θεσσαλονικείς πέρασαν μπροστά με 70-68. Ο Τάλτον ισοφάρισε με αμφισβητούμενο καλάθι, ο ΜακΦάντεν αστόχησε στην επίθεση του δικεφάλου και το τρομερό τρίποντο του Άρνολντ χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Τα δεκάλεπτα: 25-15, 39-37, 58-57, 73-70.

Ρέθυμνο (Βετούλας): Κώττας 2, Ραζής, Χριστοδούλου, Άρνολντ 16 (2), Φιτζπάτρικ 13 (2), Σάφτενααρ 9, Τάλτον 16 (1), Καμπερίδης, Γιαννόπουλος 11 (2), Λέμον 6.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Σόμπεϊ 14 (1), Χρυσικόπουλος 6, Κόνιαρης 2, Τσόχλας 5 (1), Μαργαρίτης 11 (1), ΜακΦάντεν 8, Μιλιένοβιτς, Γλυνιαδάκης 2, Πέινερς 9 (1), Κλάντον 13.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση