GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεύτερη δολοφονία ταξιτζή στην ίδια περιοχή τον τελευταίο μήνα

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία με μια σφαίρα στο κεφάλι, του οδηγού ταξί, που έγινε τα μεσάν...


Νέα στοιχεία έχουν προκύψει από την έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία με μια σφαίρα στο κεφάλι, του οδηγού ταξί, που έγινε τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά. Πριν από λίγες ημέρες άγνωστος είχε πυροβολήσει τρεις φορές στον σβέρκο έναν άλλο οδηγό ταξί στην οδό Μαυρομιχάλη στην ίδια περιοχή.

Θύμα της δολοφονικής επίθεσης που έγινε τα μεσάνυχτα είναι ένας 52χρονος, κάτοικος Νέας Ιωνίας, ο οποίος εργαζόταν ως οδηγός στο ταξί, τους τελευταίους έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει, στη δεξιά βρεγματική χώρα, με αποτέλεσμα η σφαίρα να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα.

Το ταξί κύλησε για λίγο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο κι έτσι ακινητοποιήθηκε, στην συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένα λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει, οπότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, η οποία θα ερευνήσει και το όχημα, για την εξεύρεση στοιχείων που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το ταξί βρέθηκε και ένας δεύτερος κάλυκας, ο οποίος είναι ιδίου διαμετρήματος. Οι άνδρες της Αστυνομίας θέλουν να εξακριβώσουν εάν ο 52χρονος έχει βληθεί δύο φορές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές και εξετάζουν όλα τα σενάρια, όπως πχ να αντιστάθηκε, ενώ ερευνούν και αν είχε κλείσει κάποιο ραντεβού το τελευταίο διάστημα.

Στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, κάτι όμως που δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Δεύτερο χτύπημα εναντίον οδηγού ταξί μέσα σε λίγες ημέρες στην Κηφισιά - Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο μανιακός να πυροβολεί οδηγούς ταξί

Το ενδεχόμενο, μανιακός να πυροβολεί οδηγούς στο κεφάλι, εξετάζει η Αστυνομία, μετά τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί τα μεσάνυχτα στην Κηφισιά, αφού, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα, ανάλογο περιστατικό, είχε γίνει στην ίδια περιοχή πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν ένας οδηγός ταξί είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση με τρεις πυροβολισμούς στον σβέρκο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Αυτή η δολοφονική επίθεση έγινε πριν από τρεις εβδομάδες στην οδό Μαυρομιχάλη στην Κηφισιά.

Όπως αναφέρουν στον enikos.gr αστυνομικές πηγές, οι βολίδες της επίθεσης κατά του οδηγού ταξί στην Μαυρομιχάλη ήταν 22 χιλιοστών και εικάζουν ότι προέρχονται από σκοπευτικό όπλο στο οποίο έχει γίνει μετατροπή.

Παρόμοιες σφαίρες βρέθηκαν και στο σημείο της δολοφονίας του 52χρονου, και ερευνάται το ενδεχόμενο να προέρχονται από το ίδιο όπλο.

Ένα ακόμα στοιχείο με το οποίο «βλέπουν» ομοιότητες οι αστυνομικοί είναι ότι όπως στη δολοφονία του 52χρονου, έτσι και στο περιστατικό της επίθεσης πριν από τρεις εβδομάδες δεν είχαν αφαιρέσει τα χρήματα από τα θύματα των επιθέσεων.

Η αστυνομία ερευνά εάν τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση