GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τσοχατζόπουλος ζητά να αποφυλακιστεί λόγω των μικροβίων στη φυλακή

"Η φυλακή λόγω μικροβίων, είναι κίνδυνος θάνατος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο . Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτά τα προβλήματα...


"Η φυλακή λόγω μικροβίων, είναι κίνδυνος θάνατος για τον Άκη Τσοχατζόπουλο . Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτά τα προβλήματα υγείας πρέπει να βρίσκεται σε οικείο περιβάλλον και όχι να μένει σε ένα κελί" κατέθεσε ο διευθυντής της β' Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, Γ. Οικονομόπουλος, στο πλαίσιο του νέου αιτήματος του πρώην υπουργού για αποφυλάκιση.
Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, λίγες μόνο ημέρες μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, μέσω των συνηγόρων του, υπέβαλε νέα αίτηση αποφυλάκισης, την πέμπτη κατά σειρά, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για τις "χρυσές μίζες " των εξοπλιστικών.
Ο χειρουργός κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος πρώην υπουργός "πάσχει από στεφανιαία νόσο στελέχους 80% και τριών αγγείων".
"Ο ασθενής έπρεπε να χειρουργηθεί εκτάκτως, αλλά δεν μπορέσαμε να προχωρήσουμε λόγω των διαφόρων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις και εν συνεχεία έγινε τριπλή στεφανιαία παράκαμψη" τόνισε ο μάρτυρας προσθέτοντας πως "η κατάσταση της υγείας του ειναι σοβαρή και επισφαλής" και πρέπει να βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση για την αποκατάσταση της υγείας του, να έχει συγκεκριμένη διατροφή και να προχωρήσει σε κινησιοθεραπεία.
Όπως επεσήμανε ο Γ. Οικονομόπουλος ο Άκης Τσοχατζόπουλος "χρειάζεται ειδική θεραπεία για να επανέλθει και να αποφευχθούν οι λοιμώξεις. Στην ηλικία του κ.Τσοχατζόπουλου θα του έδινα έξι μήνες για να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση η υγεία του".

Σμπώκος: "Ήθελαν μια Ιφιγένεια"

Νωρίτερα , απολογήθηκε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ι. Σμπώκος, ο οποίος αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Ο κατηγορουμενος ισχυρίστηκε πως στοχοποιήθηκε γιατί ηταν "προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο που όμως δεν τυγχάνει προστασίας του νόμου περι ευθύνης υπουργών, δηλαδή ευάλωτος ανά πάσα στιγμή".
"Ήθελαν μια Ιφιγένεια να θυσιαστεί για να ικανοποιηθεί ο λαός, δεν μου είπε κανείς ότι θυσιάζομαι για την πατρίδα" ειπε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε την κατηγορία σε βάρος του αβάσιμη . "Δεν ζητάω την επιείκεια σας, ζητάω Δικαιοσύνη και αντικειμενική εξέταση της υπόθεσης μου" είπε ο Ιω. Σμπώκος ολοκληρώνοντας την απολογία του.
Αλλά και η δικηγόρος Μαρία - Ταλίτα Τσεκούρα, η οποία φέρεται ως εκπρόσωπος της Nobilis στο συμβόλαιο αγοραπωλησίας του ακινήτου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απολογούμενη αρνήθηκε την κατηγορία . Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, επίσης δικηγόρος, δεν γνώριζαν αν η αγοραπωλησία πραγματοποιήθηκε παρανόμως ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση