GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αδελφή του Ρονάλντο τραγούδησε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - ΒΙΝΤΕΟ

Η αδελφή του παγκοσμίως γνωστού ποδοσφαιριστή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Κωνσταντ...


Η αδελφή του παγκοσμίως γνωστού ποδοσφαιριστή βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε το νυχτερινό μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει μαζί του.
Ο λόγος για την Κάτια Αβέιρο, την αδερφή του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή στο κόσμο, Κριστιάν Ρονάλντο, που ταξίδεψε στην Ελλάδα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Έτσι το βράδυ της Παρασκευής, η Κάτια Αβέιρο βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και διασκέδασε στο Vogue Club. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την κάλεσε στην σκηνή για να τραγουδήσει μια από τις επιτυχίες της, καθώς στην Πορτογαλία κάνει καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.
Η Κάτια Αβέιρο τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και γνώρισε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας διασκεδάζοντας πάλι στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τον οποίον πλέον έχουν αποκτήσει φιλικές σχέσεις.
Δείτε το βίντεο από το ARGIROS FAN CLUB:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση