GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με Αραβίδη στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ!

Αυτό ήταν έκπληξη! Ο Χρήστος Αραβίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό εν όψει της αυριανής αν...


Αυτό ήταν έκπληξη! Ο Χρήστος Αραβίδης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (19:30). 

Ο επιθετικός της «Ένωσης» είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν και είχε αποβληθεί ανόητα. Έκτοτε αρχικά μπήκε στο «ψυγείο» κάνοντας προπονήσεις μόνος του, ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκάλο, Πατίτο, Μπακάκη (έκαναν ατομικό) και Τσιγκρίνσκι (έκανε ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο). 

Οι 19 παίκτες της αποστολής είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση