GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για τον...Μπαμπά ο Χαϊκάλης!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του Βασίλη Μπουζιώτη Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια μεταξύ Παύλου Χαϊκάλη και Αλέξανδρου Ρήγα με ...


ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια μεταξύ Παύλου Χαϊκάλη και Αλέξανδρου Ρήγα με τον πρώτο να έχει εντυπωσιάσει σε θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές του δεύτερου, με πιο πρόσφατη την δυνατή παραγωγή «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία» που «σπάει ταμεία»στο Pantheon. Eκείνος και εκείνος πρόκειται να «παντρέψουν» εκ νέου τις δυνάμεις τους, λένε έγκυρες πηγές μου μια και ο σημαντικός πρωταγωνιστής συμφώνησε να παίξει στην καλοκαιρινή περιοδεία του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Πρόκειται να παίξει το ρόλο του Μπαμπά που τον καιρό αυτό κρατάει στο «Ριάλτο» με δεινότητα ο εξαίρετος Τάσος Παλαντζίδης και όμως μαθαίνω είναι ενθουσιασμένος για το καινούργιο «πάντρεμά» του με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μου, η θερινή περιοδεία του «Μπαμπά»θα ξεκινήσει στις 24 Ιουνίου,ενώ στις 12,13,14 Ιουλίου η γερή παράσταση θα παιχτεί στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης.Πάμε να σου πω κι άλλα.

ΜΠΟΡΕΙ οι καιροί-θεατρικά και μη-να είναι δύσκολοι,ο «Μπαμπάς»όμως «σαρώνει»στο «Ριάλτο»με αποτέλεσμα να προστεθεί μια ακόμα παράσταση:κάθε Κυριακή στις 17.00. Σκόρδα-σκόρδα,να πω για ευνόητους λόγους

ΠΑΡΑΜΕΝΩ στον«Μπαμπά» για να σου αποκαλύψω ότι θα «πάει»και του χρόνου λόγω του τρελού «ρεύματος» που έχει. Οι πηγές μου λένε ότι θα φιλοξενηθεί ξανά στο «Ριάλτο» μέχρι τα Χριστούγεννα, για να ανηφορίσει στο υπέροχο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης. Μα όλα εγώ; Όλα εγώ!

ΣΗΜΕΡΑ πάντως ο Αλέξανδρος Ρήγας πρόκειται να παρακολουθήσει το «Δώρο» του στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Σερρών σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Μέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση