GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σταμάτης κατηγορεί τον Κατρούγκαλο για «επικίνδυνη επιπολαιότητα»

Επίκαιρη ερώτηση για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, αναφορικά με τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων...


Επίκαιρη ερώτηση για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου, αναφορικά με τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων απέναντι στην Τουρκία, κατέθεσε  ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Σταμάτης.
Στην επίκαιρη ερώτηση που απευθύνει στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρει ότι «την ώρα που κορυφώνεται η σύγκρουση Τουρκίας-Ευρώπης και αυξάνεται η προκλητικότητα των Τούρκων σε βάρος της χώρας μας, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Κατρούγκαλος, με χθεσινές δηλώσεις του, τάσσεται κατά των Ευρωπαίων εταίρων μας, ενώ προσκαλεί ουσιαστικά τους Τούρκους να πραγματοποιήσουν προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα».
«Με την πρωτοφανή αυτή δήλωση, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών δείχνει ασύγγνωστη και επικίνδυνη επιπολαιότητα και άγνοια της ελληνικής εσωτερικής πραγματικότητας. Δεδομένου, πέραν των άλλων, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Τούρκοι ψηφοφόροι», κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό ο κ. Σταμάτης και υπογραμμίζει ότι ο κ. Κατρούγκαλος «παρεμβαίνει -ως μη όφειλε- υπέρ των απόψεων της τουρκικής κυβέρνησης σε εσωτερικά ζητήματα χωρών-μελών της ΕΕ για να αποσπάσει τους επαίνους του τουρκικού Τύπου».
Ο βουλευτής της ΝΔ καλεί τον υπουργό Εξωτερικών να απαντήσει εάν οι απόψεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και εάν προτίθεται η κυβέρνηση να επιτρέψει προεκλογικές συγκεντρώσεις τουρκικών κομμάτων στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση