GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσκόπηση αφήνει εκτός Βουλής τρία κοινοβουλευτικά κόμματα

Σημαντικό προβάδισμα δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc. Διαφορά σχεδόν 14.6 μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι το...


Σημαντικό προβάδισμα δίνει στη Νέα Δημοκρατία νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Marc.

Διαφορά σχεδόν 14.6 μονάδων διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του κυριακάτικου «Πρώτου Θέματος».

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 28,1 και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος με 13,5. Ακολουθούν το ΚΚΕ στην τρίτη θέση με 6,4 η Χρυσή Αυγή 6,3 και η Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,4.

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι θα έμεναν εκτός βουλής η Ενωση Κεντρώων, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, το Ποτάμι, η Πλεύση Ελευθερίας, οι Οικολόγοι, η Λαϊκη Ενότητα και το ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ οι αναποφάσιστοι φτάνουν το 15,3.

Συντριπτικό είναι το ποσοστό των ερωτηθέντων που απαντούν πως δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση με τον αριθμό να φτάνει στο 83,2% ενώ το αντίθετο δηλώνει μόλις το 14,8.

Εντύπωση, ωστόσο προκαλούν τα αποτελέσματα της έρευνας σε ό,τι αφορά στην παράσταση νίκης, καθώς η ΝΔ προηγείται με 80,7% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει μόλις 9%.

Στην ίδια έρευνα, το 50,6% των ερωτηθέντων πιστεύουν ότι θα γίνουν πρόωρες ενώ ένα πολύ σημαντικό ποσοστό το 39,5% θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση