GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έκπληξη του Τραμπ σε μαθητές στον Λευκό Οίκο - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μια έκπληξη περίμενε μαθητές που επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μετά την εκλογή του Ντόναλντ...


Μια έκπληξη περίμενε μαθητές που επισκέφθηκαν τον Λευκό Οίκο, ο οποίος άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησής τους και ενώ βρίσκονταν στην ανατολική πλευρά του κτιρίου, είδαν ξαφνικά μπροστά τους τον Αμερικανό Πρόεδρο. Όπως ήταν φυσικό, οι μαθητές ξαφνιάστηκαν και μόλις συνειδητοποίησαν τι είχε γίνει, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο Τραμπ, με στιλ που θύμισε είσοδο παρουσιαστή σόου σε στούντιο, αφού τους χαιρέτισε, κάλεσε τα παιδιά να έρθουν προς το μέρος του. Ωστόσο, μόνο ο 10χρονος Jack Cornish από την Αλαμπάμα το τόλμησε και πόζαρε δίπλα από τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Τραμπ του ψιθύρισε κάτι στο αυτί και στη συνέχεια τον αγκάλιασε.

Αμέσως μετά, κάλεσε τα παιδιά «να δουλέψουν σκληρά στη ζωή τους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η σκηνή εκτυλίχθηκε κάτω από το πορτρέτο της Χίλαρι Κλίντον, η οποία ήταν υποψήφια στις φετινές προεδρικές εκλογές.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση