GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γεωργιάδης για την έκρηξη στο βιβλιοπωλείο του – Γιατί ζήτησε συγγνώμη

«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλ...


«Οι Συριζαίοι μου πετάνε λάσπη, μου κάνουν άτυπο εμπάργκο, ζητούν να παραιτηθώ και οι "αντιεξουσιαστές" μου βάζουν βόμβες, μάλλον ενοχλώ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, για την έκρηξη με γκαζάκια που έγινε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

Ο κ.Γεωργιάδης στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους οδηγούς που διέρχονταν από το σημείο που βρίσκεται το βιβλιοπωλείο, στο οποίο είχε διακοπεί η κυκλοφορία.

«Ζητώ συγγνώμη προσωπικά από τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν από την αναστάτωση με τα γκαζάκια στην Κηφισιά», σημείωσε ο κ.Γεωργιάδης στο Twitter.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του Άδωνι Γεωργιάδη, αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην Κηφισιά.

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 2.20 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στη Λεωφόρο Κηφισίας 263, επισημαίνοντας ότι δεν ήταν φάρσα.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, και διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η έκρηξη πράγματι σημειώθηκε, και λίγη ώρα αργότερα έγινε έρευνα από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κατά την οποία βρέθηκαν τρία γκαζάκια διαρρηγμένα, που είχαν εκραγεί, και πέντε διογκωμένα, τα οποία δεν είχαν εκραγεί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε μόνο μαύρισμα στα ρολά του καταστήματος.

Τα υπολείμματα του μηχανισμού απομακρύνθηκαν από το ΤΕΕΜ και μεταφέρθηκαν για έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ στη συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία και η Λεωφόρος Κηφισίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση