GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σατανικό ζευγάρι πλήρωσε δολοφόνο για να σκοτώσει τους πρώην τους

Η ιστορία τους θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο... Ο πληρωμένος δολοφόνος, έσπρωξε τις φωτογραφίες στο τραπέζι. Η μια έδειχνε έναν νεκ...


Η ιστορία τους θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο... Ο πληρωμένος δολοφόνος, έσπρωξε τις φωτογραφίες στο τραπέζι. Η μια έδειχνε έναν νεκρό άντρα, η δεύτερη μια γυναίκα δεμένη και φιμωμένη. Η κτηνίατρος Valerie Busick McDaniel και ο φίλος της Leon Phillip Jacob χλόμιασαν στη θέα των εικόνων και παρέδωσαν το ποσό των 20.000 δολαρίων, μετρητά, και δυο ρολόγια Cartier ως πληρωμή για τη δολοφονία και απαγωγή των συντρόφων τους. Ή έτσι πίστευαν γιατί αμέσως μετά την παράδοση των χρημάτων, συνελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες καθώς ο υποτιθέμενος δολοφόνος, δεν ήταν παρά ένας κρυφός αστυνομικός και η σκηνή εγκλήματος ήταν απλά σκηνοθετημένη. 

Τώρα η εξέχουσα κτηνίατρος από το Χιούστον των ΗΠΑ και ο σύντροφος της, διώκονται για κακουργηματικού τύπου αδικήματα. «Δεν ήθελαν να κοιτάξουν τις φωτογραφίες...», είπε χθες ο βοηθός εισαγγελέα Nathan Moss στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και συνέχισε «...απλά είπαν 'ω, δε θέλουμε να τις δούμε, αλλά ορίστε τα χρήματα που σου οφείλουμε'». 

Η 48χρονη McDaniel και ο 39 Jacob, εμφανίστηκαν τη Δευτέρα στο δικαστήριο με χειροπέδες και τις πορτοκαλί στολές των φυλακών, κινδυνεύουν με ισόβια αν τελικά καταδικαστούν- πράγμα πολύ πιθανό. Η γυναίκα που είναι μητέρα ενός 8χρονου κοριτσιού, έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της το 2014 λαμβάνοντας ένα αξιόλογο ποσό από την κοινή τους περιουσία. Επιπλέον, απέκτησε και αξιόλογη ακίνητη περιουσία, μαζί με το κτηνιατρείο όπου διατηρούσε. Το σατανικό ζευγάρι, έδωσε 10.000 δολάρια σε έναν «μεσολαβητή» ο οποίος θα έβρισκε για λογαριασμό τους έναν πληρωμένο δολοφόνο, αλλά αντί να φέρει εις πέρας τη δουλειά που του ανέθεσαν εκείνος πήγε και κατήγγειλε τα πάντα στην αστυνομία.

«Είναι αρκετά συνηθισμένο το στήσιμο σκηνών δολοφονίας, με τα θύματα να φορούν ματωμένα ρούχα, ειδικό μέικ απ και να ποζάρουν σαν να είναι νεκροί», ανέφερε ο Moss. 

Σύμφωνα με το «σενάριο» δολοφονίας, ο σύζυγος υποτίθεται ότι θα σκοτωνόταν κατά τη διάρκεια ένοπλης ληστείας και η φίλη του άντρα, θα έπεφτε θύμα απαγωγής- σημειωτέων ότι ο Jacob ήθελε να ήταν εκείνος που θα της έριχνε τη θανάσιμη βολή. Ο ίδιος, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αρχές καθώς έχει ιστορικό ακραίας συμπεριφοράς και οικογενειακής βίας και επανειλημμένως παρενοχλούσε την πρώην σύντροφό του.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση