GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία Αρχιμανδρίτη στο Γέρακα: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι του στο Γέρακα. Στην ταυτοποίηση δύο Πακιστανών για...


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο σπίτι του στο Γέρακα. Στην ταυτοποίηση δύο Πακιστανών για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου, έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία. Στα ίχνη των δύο ανδρών έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από εξονυχιστικές έρευνες και πλέον τους αναζητούν κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του Αρχιμανδρίτη

Η έκθεση του ιατροδικαστή είχε σοκάρει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη, καθώς όπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος ιερέας πριν δολοφονηθεί είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από το δολοφόνο ή τους δολοφόνους του.
Μάλιστα προσπάθησαν να τον στραγγαλίσουν με τα χέρια τους και γι' αυτό το ωοειδές οστούν του κρανίου του βρέθηκε σπασμένο, αν και δεν ήταν αυτή η αιτία του θανάτου του. Ο θάνατος του άτυχου ιερέα ήταν ασφυκτικός και προήλθε από την πετσέτα που του είχαν βάλει στο στόμα για να τον φιμώσουν και από το σχοινί με το οποίο του είχαν δέσει το πρόσωπο.
Επίσης όπως έγινε γνωστό τα αποτσίγαρα και το μισοφαγωμένο κομμάτι μπακλαβά που βρέθηκαν ανήκουν τελικά στον Αρχιμανδρίτη, καθώς βρέθηκαν ίχνη του γενετικού του υλικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση