GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαρθρώθηκε σπείρα επικίνδυνων ληστών

Σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές ...


Σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και ταχυδρομικά καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο Μενίδι δύο άτομα, ηλικίας 30 και 33 ετών, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, να ψάχνουν σε χωράφι στις Αχαρνές, στο οποίο την προηγούμενη ημέρα άγνωστοι, έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών του Α' Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών, είχαν αφήσει διάφορα κλοπιμαία, προερχόμενα από ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ήταν οι δράστες της συγκεκριμένης ληστείας, κατά την οποία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κουπόνια τροφίμων, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο. Οι δράστες, το τελευταίο δίμηνο, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κινούμενοι με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου, έκαναν ένοπλες ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έντεκα περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν στις περιοχές των Αχαρνών, της Νέας Φιλαδέλφειας, της Μεταμόρφωσης, των Θρακομακεδόνων, της Καλλιθέας και του Νέου Κόσμου, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παράβαση του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών, καθώς και για ληστείες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση