GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα κλοπής γνωστή παρουσιάστρια

Θύμα κλοπής έπεσε γνωστή δημοσιογράφος κοινοποιώντας τη συγκεκριμένη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. Ο λόγος γ...


Θύμα κλοπής έπεσε γνωστή δημοσιογράφος κοινοποιώντας τη συγκεκριμένη είδηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.

Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία βρίσκεται στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με την περιγραφή της, μόλις είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά, όταν ένας άγνωστος την πλησίασε και την ρώτησε πόση ώρα θα έχει εκεί το αμάξι της, με το πρόσχημα ότι την επόμενη ημέρα το πρωί, στο συγκεκριμένο σημείο, θα ξεφορτώσουν πράγματα.

Η παρουσιάστρια διαβεβαίωσε τον άγνωστο ότι θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της, μετά από δύο ώρες, γιατί θα πήγαινε κινηματογράφο. Όταν όμως, επέστρεψε, το αυτοκίνητό της έκανε φτερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση