GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος διάσημος ηθοποιός συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων – ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ στα Ιεροσόλυμα. Ο Πατριάρχης Ιεροσολύ...


Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος συναντήθηκε και συνομίλησε με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ στα Ιεροσόλυμα.

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων μίλησε στον Ρίτσαρντ Γκιρ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πατριαρχείου, για τα στάδια της ορθοδόξου ασκήσεως: μετανοίας, εξαγνισμού, φωτισμού και θεώσεως. Επίσης, ο Πατριάρχης αναφέρθηκε στον Ναό της Αναστάσεως και τόνισε ότι είναι «το αγιότερο μνημείο της χριστιανοσύνης, στο οποίο προσέρχονται άνθρωποι όλων των θρησκειών».

Ο διάσημος ηθοποιός μετέφερε στον Πατριάρχη την εκτίμηση και τον σεβασμό του Δαλάι Λάμα, τον οποίο στο παρελθόν είχε συναντήσει ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων.

Σε ανάμνηση της επίσκεψης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων προσέφερε στον Ρίτσαρντ Γκιρ εικόνα της Θεοτόκου, εικόνα του Αγίου Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου και το έμβλημα «Φύλακες Τάφου» του Πατριαρχείου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή ΦΩΤΟ: romfea.gr

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Orthodox Church

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση