GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στάθης Ψάλτης: Πέφτει σε βύθιση και χάνει την επαφή με το περιβάλλον

Στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» ο Στάθης Ψάλτης δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Αυτή η μορφή της νόσου είναι ...


Στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» ο Στάθης Ψάλτης δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα. Αυτή η μορφή της νόσου είναι ιδιαίτερα επιθετική και η μάχη είναι δύσκολη και άνιση.

Όταν ο 66χρονος ηθοποιός εισήχθη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο έπασχε ήδη από βαριά και προχωρημένη μορφή της νόσου, γεγονός που δεν άφησε πολλά περιθώρια από ιατρικής πλευράς.

Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού οι γιατροί αντιμετωπίζουν την κατάσταση κυρίως παρηγορητικά ώστε να μην πονάει, καθώς το στάδιο είναι πολύ προχωρημένο.

«Πέφτει σε βύθιση χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον» αναφέρουν πηγές από περιβάλλον του καλλιτέχνη στην Espresso. Ο ηθοποιός βρίσκεται στον 6ο όροφο και οι επισκέψεις έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

«Στην περίπτωσή του δεν βοηθούν πλέον οι επαφές, αφού η μάχη με τον καρκίνο είναι σκληρή και μόνο ένα θαύμα θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση», αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση