GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλουν γκολ, έστω και... μισό, ΑΕΚ και Πλατανιάς στο ΟΑΚΑ

Νίκη με μισό – μηδέν ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά στις 19:30 μετά το 0-0 του αγώνα στα Χανιά. Ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμέν...


Νίκη με μισό – μηδέν ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Πλατανιά στις 19:30 μετά το 0-0 του αγώνα στα Χανιά.
Ο τεχνικός της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Ρόναλντ Βάργκας ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Βινίσιους.
Απόντες θα είναι επίσης οι τραυματίες Ροντρίγκο Γκάλο και Πατίτο Ροντρίγκες που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, όπως και ο Μιχάλης Μπακάκης που υποβάλλεται σε θεραπεία και ο Μανουέλ Ντίας που συνέχισε επίσης το πρόγραμμά του.
Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο.
Ο Πλατανιάς από την πλευρά θέλει και αυτός νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Γιώργος Παράσχος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους τραυματίες Ντίνα και Σωτηρίου, καθώς και τους Γουνδουλάκης και Ντεβέσα.
Από τους «μικρούς» επιλέχθηκαν οι Ζίκο και Παπανικολάου.
Αναλυτικά η αποστολή: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ζίκο, Παπανικολάου, Στάθης, Αποστολόπουλος, Κάργας, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μαραγκός, Μενδρινός, Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς, Μπανανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση