GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ξάνθη τον πρώτο λόγο με Πλατανιά

Η Ξάνθη υποδέχεται στις 17:15 τον Πλατανιά σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες της κατηγορίας. Οι Θρακιώτες...


Η Ξάνθη υποδέχεται στις 17:15 τον Πλατανιά σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες επαρχιακές ομάδες της κατηγορίας.
Οι Θρακιώτες έχουν βελτιωθεί στις εντός έδρας επιδόσεις αποκομίζοντας τους 19 από τους 36 συνολικούς βαθμούς που μετρούν ως συγκομιδή.
Σε 11 ματς καταγράφουν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 10-6.
Ο Καρασαλίδης εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και διεκδικεί μία θέση στο κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σολτάνι και οι τραυματίες Χατζητερζόγλου, Παπαστεριανός ως είθισται στα πιο πρόσφατα επίσημα ματς.
Η Ξάνθη επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου, αλλά γνώρισε τον αποκλεισμό διότι είχε ηττηθεί με 2-1 στα Πηγάδια.
Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Γιουνές, Ράνος.
Ο Πλατανιάς διάγει την κορυφαία δική του σεζόν σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας μετρώντας ήδη 35 βαθμούς σε 22 αγώνες απέχοντας μόλις τέσσερις από τους 40 που είχαν φτάσει σε ολόκληρη την αντίστοιχη περσινή.
Μάλιστα, οι Χανιώτες προέρχονται από την άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.
Ο Γιώργος Παράσχος πάντως δεν υπολογίζει στον κορυφαίο της προηγούμενης αναμέτρησης, Γιώργο Γιακουμάκη ο οποίος έφτασε αισίως στα 9 γκολ με τα δύο που πέτυχε κόντρα στους Αρκάδες.
Σημειώνεται ό, τι ο νεαρός επιθετικός εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του και δεν υπολογίζεται εν όψει Ξάνθης.
Για τον ίδιο λόγο θ’ απουσιάσει ακόμη ο Μπανανά. Στην αποστολή επιστρέφουν ακόμη οι Σωτηρίου, Ντίνας που αποθεραπεύτηκαν έγκαιρα. Επίσης, εκτός έδρας μετρούν 13 από τους 35 συνολικούς βαθμούς που έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής (3-4-4, 7-13 γκολ).
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Σκουλουδάκης, Σίγκνιεβιτς, Μαραγκός, Γιορέντε, Ντίνας, Μανούσος, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Στάθης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση