GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σόιμπλε: Μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση

Μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση, τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφου...


Μελλοντικά μέτρα θα πρέπει να γίνονται αποδεκτά και από την αντιπολίτευση, τόνισε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών τόνισε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Καθημερινή, ότι «σε όλες τις περιπτώσεις προγραμμάτων βοήθειας προς κράτη, οι θεσμοί πάντα διαμηνύουν ότι αποφάσεις για μέτρα που αφορούν το μέλλον, θα πρέπει να γίνονται αποδεκτές και από την αντιπολίτευση, εφόσον υπάρχουν εκλογές στο άμεσο μέλλον. Δεν πρόκειται για κάτι καινούριο».

2 σχόλια

  1. Μην δίνετε ούτε σεντς πουθενά σε κανένα ,όλα πάνε στον κατακτητή . ΕΊΝΑΙ ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ στους δοτούς βουλευτες (κάνεις δεν είναι ψηφισμένος από τον ΛΑΌ ούτε τα αρχίδια του ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ).

    ΓΑΜΉΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΚΟΥΣ ΔΟΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΝΈΝΑ ΟΊΚΤΟ..ΚΑΝΈΝΑ ΕΛΕΟΣ.ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΊΝΕΙ ΑΞΈΧΑΣΤΟ.ΚΑΙ ΠΡΏΤΑ ΠΡΏΤΑ ΤΟΥ ΨΕΎΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΗ ΤΣΙΠΡΑ.

    Είμαστε θορυβημένοι, οργισμένοι, κι ας είναι ο Θάνατος ένα από τα προβλεπόμενα παράλογα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σας τα λέει ο Ερντογάν...ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση