GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μητέρα του δράκου του Αμαρουσίου ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του γιου της

Στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του 30χρονου που συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για έξι επιθέσεις σε βάρο...


Στις 28 Μαρτίου θα συνεχιστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του 30χρονου που συνελήφθη πριν από ένα χρόνο για έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα, με τον κατηγορούμενονα αρνείται τις κατηγορίες που αφορούν απόπειρα βιασμού κατά των έξι γυναικών, ενώ η μητέρα του, που κατέθεσε στο δικαστήριο, ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι άρρωστος και πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε μετά τον χωρισμό από την σύντροφό του. Η μητέρα του κατηγορούμενου ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα του γιου της.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα θύματα του 30χρονου, κάποιες από αυτές κλαίγοντας ή εμφανώς ταραγμένες από όσα έζησαν όταν δέχθηκαν την επίθεση του 30χρονου. Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε και η γυναίκα που είχε καταφέρει να δει τα χαρακτηριστικά του και είχε οδηγήσει με τις καταθέσεις και περιγραφές της την Αστυνομία στην σύλληψη του δράστη.

Κατά τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας του 30χρονου, ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, ο κατηγορούμενος «δεν είναι βιαστής» αλλά ένας άνθρωπος «με οριακή νοημοσύνη, άτολμος και δειλός, που αρρώστησε».

Η υπεράσπιση του 30χρονου ζήτησε από το δικαστήριο την μετατροπή της κακουργηματικής κατηγορίας στην πλημμεληματικού βαθμού προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς επίσης και την αναγνώριση του ελαφρυντικού του μειωμένου καταλογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση