GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ το προπύργιο των Βρετανών τζιχαντιστών

Η βρετανική αστυνομία πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της νύκτας επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μερικές ώρες μετά την τζιχαντισ...


Η βρετανική αστυνομία πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της νύκτας επιδρομή σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μερικές ώρες μετά την τζιχαντιστική επίθεση στο Λονδίνο που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και στον δράστη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Press Association και το τηλεοπτικό δίκτυο συνεχούς ενημέρωσης Sky, η επιχείρηση της αστυνομίας συνδεόταν με τον δράστη της επίθεσης. Η αστυνομία αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως η επιχείρηση είχε σχέση με την επίθεση.

Σύμφωνα με τον Sky, πολλά πρόσωπα συνελήφθησαν στη διάρκεια της επιχείρησης αυτής.

Το Μπέρμιγχαμ είναι ένα προπύργιο των Βρετανών ισλαμιστών και ένας από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες και το Παρίσι, ο Μοχάμεντ Αμπρίνι, είχε διαμείνει εκεί πριν από τις επιθέσεις.

Το σενάριο της «ισλαμιστικής τρομοκρατίας» προκρίνεται από τις βρετανικές αρχές για την επίθεση στο Λονδίνο, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, πέραν του δράστη, και προκάλεσε περίπου 40 τραυματίες μπροστά από το κοινοβούλιο, ακριβώς έναν χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση