GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι του Μαρτίου

Συνεχίζει δυναμικά και το Μάρτιο η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θα βρίσκετα...


Συνεχίζει δυναμικά και το Μάρτιο η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ με τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Θα βρίσκεται σε όλα τα ντέρμπι της Super League και τους δυνατούς ευρωπαϊκούς αγώνες μπάσκετ.

Στο ποδόσφαιρο, οι τυχεροί φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν τα ντέρμπι των «Δικεφάλων» και των «Αιωνίων». Η Κερκίδα ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 12 Μαρτίου και στον αγώνα Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, στο «Απόστολος Νικολαϊδης», την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ, και οι ευρωπαϊκοί αγώνες του Παναθηναϊκού Superfoods με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 16 Μαρτίου και του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ στις 17 Μαρτίου για τη Euroleague.

Δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά και συνοδούς- Δηλώστε συμμετοχή

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Σε κάθε αγώνα διατίθενται 50 δωρεάν διπλά εισιτήρια σε παιδιά έως 12 ετών και τους συνοδούς τους, κατόπιν κλήρωσης.  

Μέσω της παιδικής Κερκίδας, ο ΟΠΑΠ προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε το πρόγραμμα όλων των αγώνων στο www.kerkidaopap.gr.

Πολλές δραστηριότητες και δώρα για τα παιδιά

Τα παιδιά στην Κερκίδα ΟΠΑΠ απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους αθλητές εν δράσει, κερδίζουν δώρα, κάνουν face painting και φωτογραφίζονται με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος. Επίσης, συμμετέχουν σε κλήρωση για την ανάδειξη ενός τυχερού ανά αγώνα, που έχει την ευκαιρία να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το πρόγραμμα και κάθε εβδομάδα σπεύδει να δηλώσει συμμετοχή για ένα από τα δωρεάν διπλά εισιτήρια. Η Κερκίδα ΟΠΑΠ δίνει, μάλιστα, σε πολλούς γονείς την ευκαιρία να πάνε για πρώτη φορά στο γήπεδο με τα παιδιά τους. Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή και από μητέρες που συνοδεύουν στο γήπεδο τις κόρες τους.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι:

  • Ποδόσφαιρο: ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ , ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ,          
      ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  • Μπάσκετ: ΑΕΚ ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση