GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρές απώλειες στο Χρηματιστήριο με το βλέμμα στις Βρυξέλλες

Ήπια πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, υπό το βάρος της ισχυρής πίεσης στις τραπεζικέ...


Ήπια πτώση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, υπό το βάρος της ισχυρής πίεσης στις τραπεζικές μετοχές, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στις διαπραγματεύσεις αναφορικά με τη δεύτερη αξιολόγηση, οι οποίες συνεχίζονται στις Βρυξέλλες.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 640,42 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 0,57%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 53,725 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 89.737.453 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,74%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,23%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Πετρελαίου (+1,93%) και των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,00%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (-3,85%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-2,07%).

Ανοδικά κινήθηκαν 52 μετοχές, 47 πτωτικά και 36 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση