GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισοπαλία στην Τρίπολη για Αστέρα και ΠΑΣ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας και ΠΑΣ στην Τρίπολη για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στ...


Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Αστέρας και ΠΑΣ στην Τρίπολη για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27', αλλά στο 70΄ ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε για την ιστορία του και με κορυφαίο τον Πασχαλάκη απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27΄, αλλά στο 70΄ ο Μανιάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Mπορεί η ομάδα του Γιάννη Πετράκη να ήταν αδιάφορη, σε αντίθεση με τους Αρκάδες που «καίγονταν« για το «τρίποντο» στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού, όμως διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη. Ευτύχησε να έχει σε μία ακόμη σπουδαία μέρα τον γκολκίπερ Πασχαλάκη, που «κατέβασε ρολά», βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και κατάφερε να φύγει αήττητη από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη «έσωσε την παρτίδα» με το τέρμα του πρώην παίκτη του ΠΑΣ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για το μέλλον της στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση