GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργός του Τραμπ πήγε με άλογο στο πόστο του - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα όμορφο καφέ άλογο επέλεξε να πάει την πρώτη μέρα στο νέο του πόστο ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ryan Zinke, όπως μετέδωσε το NB...


Με ένα όμορφο καφέ άλογο επέλεξε να πάει την πρώτη μέρα στο νέο του πόστο ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ, Ryan Zinke, όπως μετέδωσε το NBC.

Ο Ryan Zinke φόρεσε καπέλο καουμπόι και τζιν παντελόνι και έχοντας ανάλογο ύφος άνδρα που έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις του αμερικανικού ναυτικού (Navy SEAL), έκανε θεαματική είσοδο στο υπουργείο Εσωτερικών.

Ο 55χρονος Ρεπουμπλικανός βουλευτής από τη Μοντάνα ξεκίνησε από τους στάβλους της υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων στην Ουάσινγκτον και με την συνοδεία έφιππων αστυνομικών της αστυνομίας Εθνικών Πάρκων, κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου περισσότεροι από 350 ομοσπονδιακοί υπάλληλοι τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό.

Η τοποθέτηση του Ryan Zinke στο υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη και είναι ο πρώτος πολιτικός από τη Μοντάνα που λαμβάνει υπουργική θέση.

Ανάμεσα στα καθήκοντα του υπουργού Εσωτερικών του Τραμπ περιλαμβάνονται η εποπτεία των εθνικών πάρκων και των φυσικών πόρων, όπως είναι το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, καθώς και η διαχείριση της γης και των υπηρεσιών για τις αυτόχθονες φυλές.

Δείτε το βίντεο από το wochit news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση