GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ! ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ η Σκάρλετ Γιόχανσον στην πρόσκληση Τσακαλώτου για ποτό...

Προς έκπληξη όλων η δημοφιλής ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον ενημερώθηκε για την επιθυμία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώ...

Προς έκπληξη όλων η δημοφιλής ηθοποιός, Σκάρλετ Γιόχανσον ενημερώθηκε για την επιθυμία του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου να πιει ένα κοκτέιλ μαζί της.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες από τα βουλευτικά έδρανα, ο κ. Τσακαλώτος, θέλοντας να σχολιάσει όσα λέει ο πρόεδρος της ΝΔ για πλεόνασμα 2%, κατέφυγε στη σταρ του Χόλυγουντ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης είπε ότι ο θέλει πλεόνασμα 2% και εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά...».
Τελικά η ηθοποιός, ενημερώθηκε για την «αδυναμία» που της τρέφει ο ΥΠΟΙΚ από τον κριτικό κινηματογράφου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε συνέντευξη που του παραχώρησε στο Παρίσι.
Eμφανώς αμήχανη, χαμογέλασε, «πάγωσε», σήκωσε τα χέρια ψηλά και απάντησε: «Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση