GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατέρρευσε το σύμβολο της Μάλτας «Γαλάζιο Παράθυρο» - ΦΩΤΟ

Ένα από τα αξιοθέατα της Μάλτας, το «Γαλάζιο Παράθυρο», καταστράφηκε από τους ισχυρούς ανέμους και τα δυνατά κύματα, πέφτοντας στη θάλα...


Ένα από τα αξιοθέατα της Μάλτας, το «Γαλάζιο Παράθυρο», καταστράφηκε από τους ισχυρούς ανέμους και τα δυνατά κύματα, πέφτοντας στη θάλασσα.
Επρόκειτο για ένα βραχώδη σχηματισμό που θύμιζε αψίδα και βρισκόταν στη βορειοδυτική ακτή του μικρού νησιού Γκόζο. Ο Πρωθυπουργός της χώρας Τζόζεφ Μουσκάτ χαρακτήρισε την κατάρρευση του αξιοθέατου ως «θλιβερό γεγονός».
Οι γεωλόγοι είχαν από καιρό προειδοποιήσει ότι ο σχηματισμός των βράχων διαβρώνεται με ταχείς ρυθμούς και οι Αρχές είχαν απαγορεύσει στους τουρίστες την πρόσβαση στο σημείο.
Ο Πρωθυπουργός της Μάλτας με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε λόγο για «θλιβερή ημέρα», σημειώνοντας ότι το διάσημο φυσικό μνημείο ανέκαθεν απειλούνταν με καταστροφή λόγω της διάβρωσης.
Reports commissioned over the years indicated that this landmark would be hard hit by unavoidable natural corrosion. That sad day arrived.
— Joseph Muscat (@JosephMuscat_JM) March 8, 2017
Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: Mirror
Πηγή ΦΩΤΟ:Mirror, Twitter/ Jonathan_Atha, @Stephabooboo

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση