GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορκονέας: Νιώθω οδύνη και συντριβή για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η διαδικασία εκδίκασης, σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου απο τον Επαμεινώνδα Κ...


Σε νέα διακοπή οδηγήθηκε η διαδικασία εκδίκασης, σε δεύτερο βαθμό, της υπόθεσης δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου απο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας αποδέχτηκε το αίτημα της αναβολής που κατατέθηκε από τους αυτεπάγγελτα ορισθέντες συνηγόρους από το δικαστήριο μετά την παραίτηση του Αλέξη Κούγια.

Η δίκη θα επαναληφθεί στις 25 Απριλίου. Οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν περισσότερο χρόνο να μελετήσουν τα στοιχεία της δικογραφίας.

Ο εισαγγελέας Εφετών Β. Χανής υπογράμμισε την ανάγκη να επιταχυνθούν χρονικά οι διαδικασίες, καθώς διαπίστωσε σημαντικές καθυστερήσεις. Κάλεσε μάλιστα όλες τις πλευρές να συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η δήλωση-απάντηση Κορκονέα

Mε δήλωσή του που κατέθεσε στο δικαστήριο ο Κορκονέας διέψευσε τους ισχυρισμούς του πρώην συνηγόρου του, ο οποίος παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του Εφετείου.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση