GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε την άγρια κόντρα που ξέσπασε στη Βουλή για τα εξοπλιστικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τα εξοπλιστικά μετέτρεψαν σήμερα τη Βουλή σε πεδίο μάχης. Η άγρια κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρόεδρου της...


Τα εξοπλιστικά μετέτρεψαν σήμερα τη Βουλή σε πεδίο μάχης. Η άγρια κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και του πρόεδρου της ΔΗΜΑΡ ΘανάσηΘεοχαρόπουλου έφτασε πίσω στο χρόνο έως το 1996 στο επεισόδιο των Ιμίων και στα όσα ακολούθησαν.

Η ερώτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για τα νέα εξοπλιστικά, το κόστος και την αναγκαιότητα τους κατέληξε σε σύρραξη για τα ελληνοτουρκικά και την κρίση των Ιμίων. Η συζήτηση ξέφυγε όταν ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο για συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες στην υλοποίηση της αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε και να απολογείστε», είπε σε έντονο ύφος ο Πάνος Καμμένος προς τον Θανάση Θεοχαρόπουλο και συνέχισε: «Σε όλες τις δικογραφίες που υπάρχουν για τα εξοπλιστικά είναι εμπλεκόμενα στελέχη του κόμματός σας. Και ο κ. Βαρουφάκης στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν, από εκεί ξεκίνησε. Αφήστε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ. Τολμάει το ΠΑΣΟΚ να μιλάει για εξοπλιστικά;».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση