GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Μαρί...


Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συγκρούονται στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, «έκοψε» από την αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη ο Βασίλης Βούζας.

«Πάνοπλος» ο Παναθηναϊκός

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με όλους τους παίκτες «ετοιμοπόλεμους», θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ντέρμπι, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή και τους Γιώργο Κουτρουμπή, Βίκτορα Κλωναρίδη, παρότι δεν έκαναν κανονικά προπόνηση όλη την εβδομάδα.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Στιλ, Ο.Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Π.Βλαχοδήμος, Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

«Κόπηκαν» Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτης

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο θα απουσιάσουν βασικοί παίκτες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί ο Βασίλης Βούζας δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Λεάλι, Μαρίν και Μανθάτη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας «πληρώνει» τα λάθη του στις αναμετρήσεις με την Μπεσίκτας κι έτσι κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Καπίνο, κόντρα στην ομάδα που τον ανέδειξε ως ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, απόντες θα είναι και οι τραυματίες Βιάνα και Παρέδες, ο δεύτερος γιατί αισθάνθηκε μικροενοχολήσεις στην τελευταία προπόνηση.

Επιστρέφουν τόσο ο Τσόρι Ντομίνγκες, όσο και ο Καρντόσο, ο οποίος είχε «κοπεί» από το ματς με την Μπεσίκτας. Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι οι: Καπίνο, Χουτεσιώτης, Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση