GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τραμπ... παχαίνει την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Η διάσημη καλλιτέχνιδα Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει παχύνει το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό κατηγορεί τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τρ...


Η διάσημη καλλιτέχνιδα Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει παχύνει το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό κατηγορεί τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η 75χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, η οποία φαίνεται ότι βρίσκει παρηγοριά στο φαγητό, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, κάνοντας χιούμορ:

«Ο Ντόναλντ Τραμπ, με κάνει και παχαίνω. Ξεκινώ τη μέρα μου μόνο με υγρά, αλλά μετά τις πρωινές ειδήσεις τρώω ένα πιάτο τηγανίτες, βουτηγμένες σε σιρόπι σφενδάμου», ενώ σε μια άλλη ανάρτηση έγραψε:

«Ο Τραμπ μόλις κατηγόρησε τον Ομπάμα ότι παρακολουθεί τα τηλέφωνά του. Ζούμε σε τρελούς καιρούς. Ώρα για περισσότερες τηγανίτες».

Το Ιανουάριο, η Στρέιζαντ είχε υποστηρίξει ανοιχτά την Μέριλ Στριπ στην κόντρα της με τον Αμερικανό μεγιστάνα, χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες του Προέδρου κατώτερες «της αξιοπρέπειας που οφείλει να έχει ένα άτομο στη θέση του».

«Φαίνεται να έχει την ανάγκη να επιτεθεί και να προσβάλει οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί του και αυτό είναι αρκετά αναξιοπρεπές», είχε δηλώσει.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση