GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ της Δανίας

Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ, σύζυγος της νεότερης αδερφής της βασίλισσας της Δανίας, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 82 ετών, όπως ανακο...


Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ, σύζυγος της νεότερης αδερφής της βασίλισσας της Δανίας, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 82 ετών, όπως ανακοίνωσε το παλάτι.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ πέθανε στο Berleburg Castle στη κεντρική Γερμανία, όπου διέμενε με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Βενεδίκτη. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.
Ο πρίγκιπας Ρίτσαρντ και η σύζυγός του παντρεύτηκαν το 1968 στη Δανία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Γκούσταφ, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και την πριγκίπισσα Ναταλία.
Η πριγκίπισσα Βενεδίκτη συχνά εκπροσωπεί την βασίλισσα Μαργκερίτ σε διάφορες εκδηλώσεις και βρίσκεται στην 11η θέση της γραμμής διαδοχής για το θρόνο της Δανίας.
Πηγή: therepublic.com
Πηγή ΦΩΤΟ: royalcentral.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση