GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη κίνηση του Τραμπ για την Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Μία άκρως συμβολική ημερομηνία επιλέγει ο Ντόναλντ Τραμπ για την πρώτη επίσημη επαφή με την ελληνοαμερικανική κοινότητα. Η κυβέρνηση των...


Μία άκρως συμβολική ημερομηνία επιλέγει ο Ντόναλντ Τραμπ για την πρώτη επίσημη επαφή με την ελληνοαμερικανική κοινότητα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προγραμματίζει να εορτάσει την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας την παραμονή της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπου αναμένεται να κάνει τις πρώτες δηλώσεις του για τα ελληνικά θέματα. Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ενισχύει την παρέμβαση της ελληνικής κοινότητας στα κέντρα των αποφάσεων στην Ουάσιγκτον. Την ελληνοαμερικανική κοινότητα θα εκπροσωπήσει ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, καθώς και δεκάδες επιφανή στελέχη της ομογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το επιτελείο του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών διατηρεί το τελευταίο διάστημα επαφή με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαβουλεύσεις ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Αμερικανό ομόλγό του, Ρεξ Τίλερσον.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση