GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου: Να μου πουν που έχουν πετάξει το παιδί μου - ΒΙΝΤΕΟ

Εξετάστηκε σήμερα στο Εφετείο Αθηνών η πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2...


Εξετάστηκε σήμερα στο Εφετείο Αθηνών η πολύκροτη υπόθεση της αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012 από το Παλαιό Φάληρο, ενώ έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Η μητέρα του άτυχου νεαρού, Βαρβάρα Θεοδωράκη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», περιγράφει συγκλονισμένη ολόκληρο το χρονικό της εξαφάνισης, αλλά και όσα ακολούθησαν, ενώ επισημαίνει πως το μόνο που θέλει είναι να αποκαλύψουν οι ένοχοι, πού βρίσκεται θαμμένη η σορός του παιδιού της.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη και στον Θεό και αργά ή γρήγορα ξέρω ότι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, τίποτα δεν μένει κρυφό», είπε μεταξύ άλλων η κ. Θεοδωράκη, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν θα σταματήσω να ψάχνω πού έχουν πετάξει το παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση