GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις και προσαγωγές για τα επεισόδια στην Ποσειδώνος

Σε τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και το...


Σε τρεις συλλήψεις και επτά προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού λίγη ώρα μετά τις 18:30, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Φλοίσβου.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν την παραλιακή σε «πεδίο μάχης», με βόμβες μολότοφ, πέτρες, κοντάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, προκάλεσαν ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και έκαψαν ένα δίκυκλο.

Η άμεση επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ σημειώνεται ότι λόγω των επεισοδίων είχε κλείσει η παραλιακή λεωφόρος. Οι οπαδοί των δύο ομάδων που επέβαιναν σε μηχανές, πήγαιναν στο κλειστό της Γλυφάδας για τον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.

Στα επεισόδια σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν περίπου 100 οπαδοί του Παναθηναϊκού και 200 του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση