GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Μόνο νίκη και τίποτ' άλλο για τους πράσινους στο ντέρμπι

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ...


Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr). Και οι λόγοι είναι πολλοί…

Ο ρεαλιστικός έχει να κάνει με τη βαθμολογία, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρηθούν στην πεντάδα (βρίσκονται στο +3 από την έκτη Ξάνθη) των play offs και να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Όταν όμως μιλάμε για ένα ντέρμπι «αιωνίων» μπαίνουν κι άλλα πράγματα στη μέση: το γόητρο, ο εγωισμός, ακόμη και η επιθυμία για… εκδίκηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Κι αν δεν φτάνουν όλα αυτά, η νίκη για τον Παναθηναϊκό απόψε αποτελεί απαίτηση του κόσμου του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από το σύνηθες πλάνο και το σχήμα που αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, Μολέντο και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ, Χουλτ και Κουλιμπαλί τα ακραία μπακ, Κουρμπέλης και Ζέκα τα κεντρικά χαφ, Εμποκού και Βιγιαφάνιες θα κινούνται αριστερά και δεξιά, ενώ ο Κλωναρίδης θα ενισχύει τον κλασικό φορ που θα είναι ο Μπεργκ.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει προσοχή στις στημένες φάσεις, ενώ θέλει κατοχή μπάλας, πίεση ψηλά και μπαλιές στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός από τον Έβρο πήρε μαζί του 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μολέντο, Τελάντερ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνιες, Βλαχοδήμος Π., Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Λέτο, Μπεργκ, Μολίνς.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από 16.000 φιλάθλους, ενώ διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας) και Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση