GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οικογενειακή τραγωδία-μυστήριο στο Ιλλινόις των ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν νεκροί ο πατέρας και η μητέρα ενός βρέφους τριών μηνών, με το μωρά...


Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ιλινόις των ΗΠΑ, όπου βρέθηκαν νεκροί ο πατέρας και η μητέρα ενός βρέφους τριών μηνών, με το μωράκι να γλιτώνει την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό στα νερά μιας λίμνης.
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η τραγωδία εκτυλίχθηκε μετά τον χωρισμό του ζευγαριού. Ο 32χρονος Τζάστιν Κάμπελ βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο σπίτι του, το οποίο είχε αρπάξει φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς.

Η σύζυγός του, Κρίστι, βρέθηκε πνιγμένη σε κοντινή απόσταση, όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε λίμνη. Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό το μωρό και να το οδηγήσουν στο νοσοκομείο για περίθαλψη.


Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι η γυναίκα να πυροβόλησε και να σκότωσε τον σύζυγό της με τον οποίο είχαν διαφορές, βάζοντας φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη της. Πάνω στον πανικό της, όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη λίμνη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.
Οι διασώστες βρήκαν το βρέφος στο πίσω κάθισμα, το οποίο δεν είχε ακόμα βυθιστεί στη λίμνη και αφού το απεγκλώβισαν, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.
Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού. Διακρίνεται το τζιπ της συζύγου και μητέρας του βρέφους να φεύγει από το σπίτι της οικογένειας, στο οποίο, στιγμές μετά φαίνεται να ξεσπά φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση